avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... LABORATOR TEHNICA DENTARA POATE AVEA MAI MULTE PUNCTE ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

LABORATOR TEHNICA DENTARA POATE AVEA MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU?

BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI SPUNETI DACA UN LABORATOR TEHNICA DENTARA POATE AVEA MAI MULTE PUNCTE DE LUCRU? FAC PRECIZAREA CA LTD SUNT INREGISTRATE NUMAI LA ANAF NU LA REGISTRUL COMERTULUI, AVAND IN VEDERE CA ESTE O PROFESIE REGLEMENTATA DE LEGE SPECIALA - LEGEA 96/2007
Cel mai recent răspuns: LIVIA CARMEN , utilizator 16:45, 4 Decembrie 2019
Da.
MULTUMESC . PUTETI VA ROG SA-MI DATI SI O BAZA LEGALA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize obligatorii necesare dupa infiintare srl yoanna83 yoanna83 Buna ziua, Ma intereseaza care sunt avizele obligatorii necesare dupa infiintarea unui SRL, in cazul meu fiind vorba de un laborator de tehnica dentara. ... (vezi toată discuția)
Obtinere de fonduri europene pentru infiintarea unu laborator de tehnica dentara. aureliancafadaru aureliancafadaru Buna seara! As dori sa accesez fonduri europene pentru a putea infiinta un laborator de tehnica dentara! Care ar fi pasii si cum ar trebui sa procedez? Va ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa radutioana radutioana Buna ziua. Sunt inregistrata ca PFA si ma ocup cu predarea cursurilor de dans la gradinite si scoli si o data pe an aceste cursuri sunt materializate in ... (vezi toată discuția)