avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... probatiune si munca in folosu comunitati
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

probatiune si munca in folosu comunitati

buna xiua as avea o intrebare,fiul meu a fost prins cu alcol la volan si a fost condamnat cu 2 ani de supraveghere cu 80 zile munca in folosu comunitati,el munceste in germania cu acte in regula are si femeia si fetita de 2 ani la cresa acolo in germania.intrebarea este cu probatiunea am inteles ca trebuie sa se prezinte aici in romania cand este chemat dar cu acele zile de munca se poate plati sau cum ar putea sa faca tinand cont ca munceste acolo si nu poate lipsi mult de la munca .este o cale ceva sa nu aiba probleme cum procedeaza va multumesc anticipat pt sfat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:11, 6 Decembrie 2019
Sa mearga sa discute cu cei de la probatiune despre situatia lui. De principiu, trebuie sa se prezinte daca a fost chemat, altfel, se revoca suspendarea sub supraveghere.
Nu are cum sa evite prestarea obligatiilor stabilite in hotararea judecatoreasca.
Sa apeleze la avocat ca sa vada cum sa faceti in concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus sub influenta alcoolului Trandafir213 Trandafir213 Buna seara,ier data de 14.12.2019 varul meu a avut un accident pe o strada din comuna,s.a ciocnit cu un căruțaș,accidentul a avut loc din cauza persoanei ce ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii kitic kitic Buna ziua, Am primit intr-un dosar penal munca in folosul comunitatii 80 de zile. eu muncesc de 2 ani in germania si nu pot sa prestez acest numar de ... (vezi toată discuția)
Deplasare in ue in timpul executarii pedepsei cu suspendare ADRIAN CHELARU ADRIAN CHELARU Speta e urmatoarea: Un prieten, are o condamnare definitiva de 3.6 ani cu suspendarea executarii. Lunar merge si semneaza la tribunal. Pe timpul suspendarii ... (vezi toată discuția)