avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Ne stiind ca sunt divortata (din 2002)....Ptr ca nu am primit nimic .....în acest timp avem alți 3minori cu același om.....ce pot face în cazul asta ptr ca am reusit sa scot de la arhivă hotărârea si scrie definitiva ,si revin la numele anterior......
Cum adică nu cunoașteți ca sunteti divortata?Nu a-ti fost citată,nu a-ti participat la proces?Mergeți cu hotărârea legalizată și solicitați eliberarea unei noi carti de identitate.
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
In ce sens ce puteti face ?
Legalizati hotararea si schimbati-va buletinul, altceva nu aveti ce face..
ati stiut de proces ca ati fost citata, apoi v-ati mutat, deci nu avea cum sa va ajunga hotararea.
Cand ati nascut copiii, probabil ca ati prezentat certificatul de casatorie si nu au mai fost recunoascuti, s-a considerat ca sunt rezultati din casatorie, nu mai aveti ce face in privinta asta.
Dar sa-l dau în judecată ptr faptul că mia ascuns timp de 17ani.....cand l-am întrebat mia spus că suntem căsătoriți deoarece el nu a legalizat hotărârea...iar eu am descoperit o la arhivă judecătoriei după umilințele ce mi lea favut
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, il dati degeaba.

Alte discuții în legătură

Legal sunt sotie sau nu? ContSters114404 ContSters114404 M-am casatorit in 1980, iar in 1991 am divortat. In urma casatoriei am doi copii care acum sunt de 19 si 21 ani. La divort am fost doar eu iar sotul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Admitere facultate adinamiia adinamiia buna ziua vreau sa ma inscriu la o facultate si am o intrebare eu oficial sunt divortata desi locuiesc impreuna cu sotul si suntem impreuna inca ... (vezi toată discuția)
Procesul de divort ContSters94808 ContSters94808 dupa ce se pune stampila , irevocabil,pe actul de divort,cate zile mai tr sa astept pt a-mi reface acteale? (vezi toată discuția)