avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie încetare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie încetare contract

Bună dimineața,

Am următoarea nelămurire:

Am lucrat într-o societate timp de aproape 3 luni și pentru că nu mă plătea la timp, mi-am dat demisia. Fiind în perioada de probă, am lăsat o cerere scrisa prin care menționam că îmi dau demisia în perioada de probă, deci nu sunt obligată să stau în preaviz.

Angajatorul îmi spune că contractul de muncă este făcut pe o perioada determinata și sunt obligată să stau. Are dreptate?

Sunt 3 luni de când am plecat și el nu vrea să-mi desființeze contractul de muncă, doar l-a suspendat. Contractul era făcut pentru 4 ore și eu lucram 8 și nici plata salariului nu era la timp.

Ce trebuie să fac în situația asta? Cum trebuie să procedez pentru ca el să-mi desființeze contractul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 10 Decembrie 2019
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

Demisia a fost inregistrata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca cu perioada de ... Dorian9999 Dorian9999 Buna ziua In cazul meu am un contract de munca cu perioada de proba de 90 de zile. In ziia 89 vine angajatorul si propune un Acord prin care sa mai stau 3 ... (vezi toată discuția)
Demisie crissty15 crissty15 Buna ziua, Am si eu cateva intrebari in legatura cu \\" Demisie\\": eu mi-am gasit de lucru in alta parte si le-am spus angajatorilor ca vreau sa plec de la ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata ContSters151108 ContSters151108 sunt angajata pe perioada determinata de 6 luni si as vrea sa stiu ce se intampla in cazul in care as vrea sa renunt la contract deoarece am gasit job in alta ... (vezi toată discuția)