avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescrierea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescrierea

În anul 2007 am fost condamnat la 3 ani cu închisoare definitiv,pe parcursul timpului am avut un alt proces la Tribunalul București în același dosar de înșelăciune art 215..o condamnare de 5 ani în anul 2015 dar sa precis prin sentința data de tribunalul București,în schimb tot în aceasta sentința mi-a reactivat sentința din 2007 de la Tribunalul Sfântul Gheorghe,bineînțeles acasă am avut 2 mandate europene de aducere în țară dar Spania unde ma aflu a refuzat în ambele rânduri trimiterea mea.....acuma întrebarea mea este următoarea: știu ca după ultimul mandat european în anul 2016 se reia din nou cursul pentru prescrierea pedepsei ...dar m-am informat ca as putea beneficia de prescrierea specială...în care spune ca dacă depășește cu încă odată pedeapsa este prescrisa indiferent de câte întreruperi a avut....deci din 2007...cam pe când s-ar prescrie? Mulțumesc anticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutam de prescriptia speciala doar in cazul prescriptiei raspunderii penale, in cazul prescriptiei executarii pedepsei, orice intrerupere face sa curga un nou termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod procedura penala Procesul e pe rol nu s-a dat o condamnare pentru inselaciune de asta intrebam termenul de prescriptie in acest caz. Va rog sa-mi raspundeti (vezi toată discuția)
Condamnare bogdanzubi bogdanzubi buna ziua,eu sant in Franta si am o condamnare in romania la Sfantu Gheorghe pt. inselaciune de 3 ani,acuma imi vine acasa in romania citatii de la bucuresti ... (vezi toată discuția)
Prescrierea RANYAtrans RANYAtrans Daca faptele sant 2007 Prima sentinta 2016 Incadrarea pana la 6 ani condamnare In ce data se prescriu faptele (vezi toată discuția)