Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ajutor acordat bunicilor

As dori sa stiu care sunt conditiile pentru ca bunicii sa beneficieze de ajutorul de 650 de lei. E nevoie sa lucreze ambii soti? De asemenea, trebuie sa fie amandoi angajati full time? Daca unul lucreaza part-time si unul full, se mai acorda acest ajutor? La fel, daca am o firma, pot beneficia?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 20:23, 11 Decembrie 2019
Despre ce ajutor este vorba?
Nu exista inca o prevedere legala in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria intre angajatii aceleiasi companii svghost svghost Buna ziua.Peste 2 luni urmeaza sa ma casatoresc cu o colega de servici si as vrea sa stiu daca pt casatoria intre angajatii aceleiasi companii se acorda zilele ... (vezi toată discuția)
Ajutor lunar acordat sotului supravietuitor - pensie anticipata partiala sub 500 lei oanaboros oanaboros Buna seara...tot in legatura cu pensia anticipata va scriu...mama tocmai a aflat ca va lua o pensie anticipata de 360 lei....si a auzit de la o colega ca daca ... (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale pentru angajat da sau nu? ifrim_tiberius@yaho.com ifrim_tiberius@yaho.com Bună ziua Dacă o persoana lucrează cu contract de munca la doua firme în domeniul construcțiilor ( pe post de agent vanzari part time ) si in industria ... (vezi toată discuția)