avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Loc cresa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Loc cresa

Buna ziua.

Mami intrata la munca, bebe de 1 an si 8 luni . S-a fost la asistenta sociala, cei de acolo au fost reticenti si i-au spus mamei ca nu exista locuri in crese. Exista vreo lege prin care pot fi cumva " fortati" sa gaseasca un loc pentru copil?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil rezultat din concubinaj ContSters291524 ContSters291524 sunt in concediu de crestere a copilului pt 1 an. nu sunt casatorita cu tatal copilului, stam in concubinaj, dar el a recunoscut copilul. legea spune ca mamica ... (vezi toată discuția)
Mama in concediul de ingrijire copil si copil dus pana in 2 ani la cresa elynedelea elynedelea Buna ziua! Daca sunt in concediul de ingrijire copil pana la 2 ani(perioada in care primesc indemnizatie ingrijire copil),pot sa-mi duc copilul la cresa cu ... (vezi toată discuția)
Schimb intre parinti concediul de crestere copil mihaelavlad1 mihaelavlad1 Buna ziua Am un copil de 5 luni si jumatatel de crestere copil a intrat tatal lpe o perioada de 24 luni. La acest moment doresc eu (respectiv mama) sa fac ... (vezi toată discuția)