Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Loc cresa

Buna ziua.

Mami intrata la munca, bebe de 1 an si 8 luni . S-a fost la asistenta sociala, cei de acolo au fost reticenti si i-au spus mamei ca nu exista locuri in crese. Exista vreo lege prin care pot fi cumva " fortati" sa gaseasca un loc pentru copil?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil rezultat din concubinaj ContSters291524 ContSters291524 sunt in concediu de crestere a copilului pt 1 an. nu sunt casatorita cu tatal copilului, stam in concubinaj, dar el a recunoscut copilul. legea spune ca mamica ... (vezi toată discuția)
Mama in concediul de ingrijire copil si copil dus pana in 2 ani la cresa elynedelea elynedelea Buna ziua! Daca sunt in concediul de ingrijire copil pana la 2 ani(perioada in care primesc indemnizatie ingrijire copil),pot sa-mi duc copilul la cresa cu ... (vezi toată discuția)
Schimb intre parinti concediul de crestere copil mihaelavlad1 mihaelavlad1 Buna ziua Am un copil de 5 luni si jumatatel de crestere copil a intrat tatal lpe o perioada de 24 luni. La acest moment doresc eu (respectiv mama) sa fac ... (vezi toată discuția)