Buna ziua, am trimis un colet in Manchester cu o firma de transport persoane si colete, insa coletul n-a ajuns la destinatie in timpul specificat de transportator. Destinatarul a sunat transportatorul si l-a intrebat de situatia coletului iar acesta a spus ca va intarzia o zi coletul. Dupa inca o zi in care coletul trebuia predat la destinatie, destinatarul suna iarasi si primeste raspuns ca a fost sunat si nu a putut fi contactat. Minciuna intrucat destinatarul a stat atent la telefon pentru ca stia ca va fi sunat. Destinatarul intreaba, de ce nu a fost livrat coletul la destinatie intrucat s-a platit serviciul door to door iar transportatorul spune ca a rupt etichetele ca sa nu aiba probleme la vama. Stupoare, cum asa ceva? Mentionez ca plata s-a facut de catre expeditor in momentul predarii coletului, in fata portii, Am mers pe incredere, nu am cerut chitanta, Unde il pot reclama? Inselaciune sau excrocherie? Multumesc!
Fancurier
GabrielleM
Buna ziua! Am trimis un telefon prin FanCurier acum 2 saptamani intr-un sat in care trebuia sa se plateasca transport suplimentar. Din cauza incompetenței ... (vezi toată discuția)