Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna seara. Sunt programată pentru viza lunară pe 6 ianuarie ,dar nu o sa fiu in oras. Pot merge pe 27 decembrie? Se poate viza mai devreme? Multumesc si scuzați deranjul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:17, 26 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate pe 27 , intrucat este zi libera pentru bugetari ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns Deea1998 Deea1998 Bună seara şi mă scuzați de deranj am şi eu o problema în data de 3.10.2017 trebuia să merg la vizä dar am fost plecată din țara şi deabea azi m-am ... (vezi toată discuția)
Munca in zile libere legale flore_inger flore_inger BunaAm si eu o intrebare...mama lucreaza in sistemul bugetar ca si femeie de servici intr-o scoala generala.Directoarea le-a impus ca in prima sau a doua zi de ... (vezi toată discuția)
Programare examen traseu categoria "c" stelian222 stelian222 Buna ziua! Pe data de 08.01.2014 am sustinut proba teoretica la examenul pentru categoria [b]C[/b]. Am fost admis, iar programarea la traseu a fost ... (vezi toată discuția)