avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua

În 2017 am fost prins băut la volan fără daune alcoolemie 0.69 în aieru expirat în comuna domnesti județul Ilfov mia făcut dosar penal am fost trimis în judecata la judecătoria cornetu, am fost condamnat la 9luni închisoare cu suspendare 2ani sub supraveghere zile în folosul comunității cu drept de conducere. Am îndeplinit toate cerințele tribunalului miam văzut de treabă. Find sub supraveghere mam dus pe data de 9 dec 2019 la probațiune sa dau o declarație că voi fi plecat din com domnesti Ilfov,. La fratele meu în com seaca jud Teleorman pîna pe data de 19 dec 2019 sai tencuiesc doua camere.. Cu o zi înainte am muncit mult nam pre mîncat seara pe la 10 seara am plecat la o farmacie care se afla la doua sate distanta sa iau niște medicamente pentru mama care se simțea foarte rău. Precizez ca băusem un bidon de bere înainte pe drum find ceață foarte densa abia vedeai la o jumătate de metru satul find lînga Dunăre ciața era foarte groasa dabea vedeai. Cînd am ajuns în satu următor într-o curbă strînsă fără indicatoare nam opservat mam dus înainte și am întrat cu botu mașini într-un șanț fără daune un consătean a auzit bubuitura a ieșit avara și a chemat salvarea eu nam știut apoi a veni și politia am suflat în etilotest am avut alcoolemie 0,60 în aieru expirat mi-au recoltat sîngee. Mia ridicat permisu Acum după a doua prostie care am făcut-o find și sub supraveghere ce se va întîmpla ce mai pot sa fac să-mi recuperez permisu. am 40 ani nu am avut alte caziere niciodată. Precizez ca în acele comune îmbătrânite nu ai de unde sa chemi un taxiu sau altceva sa poți rezolva o plobema.

Va rog să-mi spuneți ce șanse mai am sau urmările care o sa mi le trag. Mulțumesc Sărbători fericite
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2019
Constantinion, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:41, 30 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate domn ,

Cata vreme ati savarsit o fapta, cu intentie, in interiorul termenului de supraveghere, instanta de judecata revoca beneficiul suspendarii sub supraveghere(art. 91 din Codul penal ) si aplica o pedeapsa, in mod obligatoriu, cu executare efectiva, in regimul penitenciar.

Sunt aplicabile regulile referitoare la starea de recidiva postcondamnatorie.

Va sugerez sa recunoasteti fapta ca va este imputata, pentru a beneficia de reducerea cu 1/ 3 a limitelor prevazute de lege, uzand de procedura simplificata a recunoasterii inviniuirii,conform art. 396, alin .10 din Codul de procedura penala.

In functie de apararea efectiv organizata, puteti obtine o pedeapsa mai redusa.

Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2019
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~