avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La cine sa apelez?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La cine sa apelez?

Buna ziua.ma confrunt cu o problema grava: am avut o relație cu un individ,care s-a dovedit a fi in cele din urmă un mare infractor, fiind arestat lucrurilelui din apartamentul comun le-am mutat la tara la părinții mei,căci atunci,dupa spusele lui era nevinovat și va iesi curând..
Eu bine ,au trecut 5 ani ,relația mea cu el a luat sfârșit de 4 ani...de atunci sunt amenințată continuu din cauza la acele lucruri cum ca le-aș fi furat, sunt terorizată de el cu scrisori,mesaje pe internet,am schimbat zeci de nr de telefon ,am facut plângeri la poliție de amenințare,toate clasate pe motivul ca este arestat si nu au ce sa-i faca...si ultimul lucru decisiv a fost faptul că mi-a facut plângere pt furt.
Eu locuiesc in germania ,si trebuie sa revin in tara anual pt plângerile lui la poliție...am rugat pe polițiștii sa ma însoțească sa ii duc lucrurile la părinții lui pt ca sunt amenințată de ei ca daca calc pe acolo o sa imi fie rau...Desigur au zis ca nu e treaba lor si nu ma ajuta.
Vreau sa va intreb,chiar dacă am plângere de furt pe acele lucruri,nu ar fi normal sa ma ajute sa le restitui?
Unde ar trebui să apelez ca sa ma scap de ele?
Valoarea lor este undeva la 500 de lei...Nu e nimic valoros,ci doar un pretext de a-mi face rau.
Multimesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 4 Ianuarie 2020
Apelati la avocat si acesta se va ocupa de caz.
Trebuie totul vazut in amanunt si rezolvat la fel.
Nu le puteti face colet sa le trimitet ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor lovit de persoana cu dosar penal - retras plangere - din nou amenintat georgianagm georgianagm Buna ziua, Va rog mult sa ma indrumati in urmatoarea situatie: Sora mea este minora, fostul ei prieten a batut-o acum 3 luni deoarce ea nu a mai vrut sa ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala adynut adynut Buna ziua azi am fost instiintata ca sunt urmarita penal intr-un dosar cu o firma,eu am angajata pana in anul 2009 la o institutie de stat ptr care efectuam ... (vezi toată discuția)
Santaj si fals in declaratie radu1212 radu1212 in urma cu cateva zile, am avut o relatie cu un alt barbat , necunoscut pana atunci. acesta , la final, a scos un mic briceag si mi-a cerut tot ce aveam la ... (vezi toată discuția)