avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Concediu medical - voluntariat
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Concediu medical - voluntariat

Buna seara,
Fac voluntariat (cu contract ) intr-un spital de stat și in urma cu doua zile mi-am fracturat piciorul ..îmi puteți spune dacă pot beneficia de concediu medical pe baza acestui contract de voluntariat ?
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 20:27, 12 Ianuarie 2020
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Topic dublat.
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu mai postati aceeasi discutie pe mai multe sectiuni de forum, nu aveti cum primi alt raspuns decat cel legal.
Numai daca organizația-gazdă a încheiat un contract de asigurare împotriva riscurilor de accident și de boală conform prevederilor art. 15 alin. (2) din Legea 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România.
Art 15 (2) La solicitarea voluntarului, organizația-gazdă poate încheia contract de asigurare împotriva riscurilor de accident și de boală sau a altor riscuri ce decurg din natura activității, în funcție de complexitatea activității la care participă acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea asigurarii daciani daciani As dori sa stiu daca e prevazuta undeva obligativitatea incheierii unor asigurari de sanatate sau accidente pentru personalul din corpul voluntarilor de pe ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - voluntariat mds18car mds18car Fac voluntariat (cu contract ) intr-un spital de stat și in urma cu doua zile mi-am fracturat piciorul ..îmi puteți spune dacă pot beneficia de concediu ... (vezi toată discuția)
Contract voluntariat medic gaby11682001 gaby11682001 Buna ziua ! Sunt medic primar si as vrea sa inchei un contract de voluntariat cu un spital. As dori sa stiu daca activitatea de voluntariat ca medic ... (vezi toată discuția)