avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Carte imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Carte imobil

Bună seara! Unde pot găsi sa cumpăr o carte de imobil Menționez ca blocul este din 2018 și vrem sa întocmim aceasta carte de imobil Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:03, 8 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal sectia de politie de care apartineti ar trebui sa va doteze cu acest document, dar o sa fiti refuzata cu scuza ca sa vedeti nu mai avem...
Solicitati-le sa va traga la xerox o pagina si va puteti intocmi dvs. o asemnea carte.
Mai puteti incerca la o librarie mai rasarita, insa ceea ce este important si retineti acest lucru - organele de politie de care apartineti, desemneaza responsabilul cartii de imobil (desigur, la propunerea dvs.).
Daca imi dati o adresa de mail, va pot face / trimite o copie a unei file dintr-o carte de imobil.
Mai trebuie sa stiti ca pastrarea, actualizarea si utilizarea datelor din cartea de imobil de catre persoana desemnata in acest sens, se face cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la datele cu caracter personal si libera circulatiei a acestor date.
Cititi si de aici:
[ link extern ]

Mai puteti cauta subiecte -discutii pe Google.
Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2020
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil vldstf vldstf Art. 39 din OUG 97/2005 republicata 2011 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani: (1) Persoanele care isi ... (vezi toată discuția)
Carte de imobil daca se epuizeaza paginile urmare a vanzarilor ... Dor77 Dor77 Carte de imobil Daca se epuizeaza paginile urmare a vanzarilor intr-o perioada sa spunem de 20-30 ani , ce trebuie sa faca administratorul/presedintele ... (vezi toată discuția)
Copie contract v c cristina_c cristina_c Este normal ca administratorul de bloc sa-mi ceara o copie a contractului de vanzare cumparare al apartamentului pentru cartea de imobil? Este legal? Am ... (vezi toată discuția)