avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedări/împroprietărire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedări/împroprietărire

Bună ziua!
Cum pot afla dacă sunt beneficiarul unor retrocedări?
Știu de la părinții mei că bunicul matern a avut ceva pământuri "în grijă" în vechiul regim, iar la căderea regimului, când s-au împroprietărit țăranii, ar fi primit și el pâmânturile ca proprietate.
Întrebarea este: ce demersuri trebuie să fac ca, măcar să alfu câtă suprafață avea, unde și în ce perioade...?
Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2020
Ciobanu Ovidius, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare teren scoala chinchidel chinchidel In calitate de director al unei scoli generale va doresc un raspuns la urmatoarea problema: Scoala noastra ,conform anumitor surse ar fi trebuit ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla ce avocat reprezinta paratorul intr-un proces? Tlorin Tlorin Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate afla cine este avocatul partii paratoare dintr-un proces civil, cine poate avea acces la aceste informatii si cum ... (vezi toată discuția)
Care este solutia, poate fi succesiunea? mm_nyku mm_nyku Parinti mei se afla intr-o situatie mai dificila , mama mamei mele detinea un teren impadurit (padure) care a pana mai acum catva ani a fost in propritatea ... (vezi toată discuția)