Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

detinere de droguri

daca sunt oprit pe strada si in urmma unei perchezitii se gaseste asupra mea1.16g de heroina pentru consum propriu....este o infractiune?si c incadrare are?va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 13:56, 7 Decembrie 2009
art.4 L143/2000-Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal - detinere drog cu risc mare Radu312312 Radu312312 Care sunt conseciintele pentru posesie droguri cu risc mare (1 pastila)? Am fost perchezitionat si prins la Electric Castle avand asupra mea o pastila de ... (vezi toată discuția)
Cultivare canabis Zaval Zaval Sunt cercetat pentru cultivare de canbis ...se poate scapa cu suspendare ??? Art. 4 Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de detinerea si consumul de canabis ContSters266778 ContSters266778 Buna ziua, Ce masuri se pot lua in cazul acuzatiei de detinere si consum de droguri (canabis) ? Care sunt cele mai lejere si care sunt cele mai aspre ... (vezi toată discuția)