avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contributivitate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contributivitate

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti daca scoala profesionala se considera vechime in munca si poate fi luata in calcul pentru stabilirea pensiei.
Am primit raspuns negativ de la casa teritoriala de pensii Deva.Stiu ca exista Decizia nr.18 din octombrie 2015 a ICCJ care reglementa acest lucru.
Cu stima
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
DL.DAN, utilizator

Alte discuții în legătură

Vechime in munca ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Sora mea are o problema cu vechimea in munca si va rog din suflet sa ne ajutati cu un raspuns: - sora mea a urmat cursurile unei Şcoli ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala de 3 ani constituie vechime in munca? Florenta30 Florenta30 Buna ziua, desi am citit in diverse discutii legate de acesta problema tot nu am inteles daca scoala profesionala de 3 ani (1973-1976) absolvita inainte de ... (vezi toată discuția)
Cerere de recalculare a pensiei in baza deciziei nr. 18/2015 a inaltei curti de casatie si justitie artimon artimon Buna ziua, M-am adresat casei de pensii sc.6 cu o cerere de recalculare a pensiei in baza Deciziei nr.18 in dosarul nr.7/2015 a Inaltri Curti de Casatie si ... (vezi toată discuția)