Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot schimba instructorul daca nu am finalizat toate sedintele ??

Buna ziua ! M.am apucat de scoala acum 3 luni aproape si orele de condus inca nu sunt gata , abia am 12 sedinte facute din cauza ca instructorul ma duce cu zaharelul si zice ca pe celelalte 3 le fac dupa ce dau sala si mi.a zis ca vb dupa 20 dupa ce am asteptat doua saptamani iar acum zice ca in februarie , ca trebuie nustiu ce hartie de la bucuresti la dosar ca sa pot da sala e adevarat ? . Pot sa il schimb tinand cond ca am doar 12 sedinte si daca as putea trebuie sa imi iau din nou 15 .

Alte discuții în legătură

Pot schimba instructorul daca nu am finalizat toate sedintele? Stefan 5788oi99 Stefan 5788oi99 Buna ziua ! M.am apucat de scoala acum 3 luni aproape si orele de condus inca nu sunt gata , abia am 12 sedinte facute din cauza ca instructorul ma duce cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in luna martie a acestui an m-am inscris la scoala ... Nicoleta.I.Cimpoeru Nicoleta.I.Cimpoeru Buna ziua , In luna martie a acestui an m-am inscris la scoala de soferi X unde instructor auto (individual zice el) era angajat o cunostiinta. Am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu scoala de soferi AndreiIonescu0405 AndreiIonescu0405 Buna ziua. Vă rog din suflet sa ma ajutați. Pe data de 21.12.2018 m-am înscris la o scoala de șoferi foarte veche și renumită de la mine din zonă. ... (vezi toată discuția)