Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Producător fructe de pădure, doresc informați

Sunt producător de fructe de pădure cu atestat și am decis sa procesez o parte din fructe în dulceata și sirop.. Ce autorizație îmi trebuie?. În plus am achiziționat și o rulota comerciala pentru a putea valorifica produsele la targuri și comerț stradal.,ce acte imi sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:39, 27 Ianuarie 2020
fructele le culegeti din padure sau le cultivati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Plantatie de capsuni și procesare Daniela180 Daniela180 Bună ziua! Am si eu o intrebare. Am o plantatie de capsuni si am certificat de Producator de Capsuni. As vrea sa procesez fructele pentru a obtine dulceata ... (vezi toată discuția)