avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot continua suspendarea unei societati fara a ii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot continua suspendarea unei societati fara a ii relua activitatea initial?

Buna ziua,

Am o societate care in prezent are activitatea suspendata. Din diverse motive doresc sa continui aceasta suspendare pentru inca 3 ani. As dori sa stiu cum se procedeaza: trebuie mai intai sa reiau activitatea la data scadenta si apoi sa o suspend din nou sau se pot depune documentele de suspendare si aceasta se continua automat de la data la care ar trebui sa inceteze suspendarea?

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu firma? irinaescu irinaescu Buna ziua, ma aflu si eu intr-o dilema si sper sa gasesc o indrumare: detin un srl care are activitatea suspendata pe acea perioada de trei ani (impozitul ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din concediu pt. crestere copil Bubinubi Bubinubi In luna Martie ar trebui sa-mi reiau activitatea dupa 2 ani de concediu crestere copil. Avand in vedere si faptul ca nu doresc sa ma intorc la acelasi loc de ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl ContSters740 ContSters740 Buna ziua As dori daca se poate, o lamurire in urmatoarea problema: un srl doreste sa suspende activitatea din motive economice. Am inteles ca se poate pentru ... (vezi toată discuția)