avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vanzare haine pe pagina si grupuri de facebook
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vanzare haine pe pagina si grupuri de facebook

Buna ziua
Unde se poate reclama o pagina si un grup al unei persoane fizice care aduce e la Turci toate mizeriile de haine , fake-uri si le vinde pe aceasta pagina ? Nu declara nimic , face evaziune .... haine prost calitativ.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:06, 30 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Incercati la ANAF-pentru evaziune, daca nu elibereaza bon/factura- si politie, pentru "copiere de brand"- daca copiaza brand-uri cunoscute.
O sa formulez o reclamatie online catre ANAF ..... poate ca vor lua masuri
Cu un link , o adresa , ma poate ajuta cineva ?
Am intrat pe siteul ANAF si nu am gasit sa pot face o sesizare.... este greoi si incalcit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online fara acte - ce riscuri exista ? ora12fix ora12fix Buna , de curand mi sa ivit posibilitatea unei mici afaceri daca pot spune asa . Am cumparat 50 de ceasuri , diferite modele . Dupa cum am observat de la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie abuziva opc ally123 ally123 Detin un PFA pe care functioneaza un magazin online. O persoana rau intentionata a depus o reclamatie la OPC cum ca ar fi comandat de pe site un produs, pe ... (vezi toată discuția)
4791 comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet BUNU11 BUNU11 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu un aspect. Referitor la codul CAEN 4791, avand autorizate si depozit si site si sediu social si cod caen ... (vezi toată discuția)