avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incasare Salariu in alt Cont Bancar decat cel al ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incasare Salariu in alt Cont Bancar decat cel al salariatului

Buna ziua,

Am facut o cerere la resurse umane la compania la care lucrez sa imi incasez salariul in alt cont bancar ( nu cel al meu ) iar ei au acceptat si din cate stiu eu nu permite legea asa ceva. Ce pot face in legatura cu asta ? Incasez salariul in contul prietenului meu de aproape 2 ani. Ma gandeam sa ii actionez in judecata.
Cel mai recent răspuns: Florin_j92 , utilizator 09:17, 4 Februarie 2020
Pentru ce sa-i actionati in judecata, nu dvs ati depus cererea de plata a salariului in contul prietenului dvs.?
Dar e legal ?
Nu o sa recunosc nimic. Nu am incasat salariul in ultimii ani :)
Nu functioneaza asa, ei au dovada platii salariului dumneavoastra in extrasele de cont ale firmei unde se vede clar ca salariul a fost virat in contul mentionat de dumneavoastra in cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie - bonusul primit a fost inlocuit pe stat de plata cu plata salariului ContSters106545 ContSters106545 Buna ziua, Am mai postat un topic \"Fostul anagajtor refuza plata salariului\" insa revin cu alte date ceva mai recente. Pe data de 9 Aprilie fostul ... (vezi toată discuția)
Convocare la conciliere zsoli71 zsoli71 Buna ziua! Pe parcursul a catorva ani am avut o colaborare cu o persoana si am primit sume de bani care nu reprezinta datorie, imprumut sau contract de niciun ... (vezi toată discuția)
Sume nevirate poprire codrinaionescu codrinaionescu Buna ziua! In 2017 s-a infiintat poprire pe salariul meu ca urmare a solicitarii executorului judecatoresc. Angajatorul mi-a retinut in fiecare luna, in ... (vezi toată discuția)