avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Atacare decizie definitiva ilegala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Atacare decizie definitiva ilegala

Buna ziua, pana la mincinosii de la CEDO, in cazul unui dosar civil, atunci cand s-a hotarat o decizie definitiva, dar ilegala in primul rand ( pentru ca s-a dat mai mult decat cere legea si impotriva probelor dosarului cauzei), si mai mult, imorala, prin abuz de putere decizionala, noi, astia care platim legea si ne supunem ei, mai mult la mai dam si pensii "speciale" unor scursuri pline de lenevie si care se prevaleaza de puterea decizionala fara a putea fi trasi la raspundere (legal), cum atacam aceste decizii definitive? Ma refer la un dosar civil de reincredintare a minorului. E nevoie sa merg la mahalalele de la TV? Multumesc de sfaturi, cu scuzele de rigoare vizavi de exprimarea "dura", dar cine are logica stie ca la fel reactionam toti cabd suntem nedreptatiti, mai mult, ni se calaca in picioare viata si familia.
Cel mai recent răspuns: claudiuferlai , utilizator 11:38, 5 Februarie 2020
Mentionez ca nu ma incanta formularea unei contestatii in anulare pe "s-a dat mai mult decat legea" pentru ca ilegalitatea e mai mare de atat, probele nefiind in nici un fel luate in considerare pentru una dintre parti, a mea, si impotriva careia s-a decis fara nici un fel de analiza, iar la recurs am inteles ca e doar asa...o formalitate(poate doar pentru a mai motiva cineva niste cheltuieli) pentru ca oricum toate recursurile se resping....
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2020
claudiuferlai, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de redeschidere dosar oldniku oldniku Cu ceva timp in urma am scris pe forum despre dosarul meu si unele nelamuriri.Revin si intreb daca in urma pronuntari de catre instanta de fond intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Cale de atac sentinta definitiva si irevocabila marius_cretoiu marius_cretoiu In data de 15.06.2016 am avut infatisarea la apelul intentat de mine in urma sentintei de divort data de judecatorie, sentinta pe care o consider ilegala si ... (vezi toată discuția)
Calea de atac diciziile de nup Alvaro Liniers Alvaro Liniers Daca s-a trecut termen de recurs impotriva deciza de NUP a procurorului, si vrei sa is faci mai multe probem care ar fi calea mai potrivita de propunere probe ... (vezi toată discuția)