avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Buna ziua .As dori sa expun urmatorul caz; Angajat in concediu medical pe caz e bola pana in luna aprilie 2020 diagnostic neoplazie dupa care ar urma concediu de odihna legal calculat pentru un an si jumatate. Conform calculelor ar putea depune dosarul de pensie . In cazul in care se emite decizia inainte de expirarea CM acesta se suspenda iar zilele de CO se vor plati ? Se poate depune dosarul si dupa expirarea CM si a CO ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 5 Februarie 2020
Concediul medical nu se poate suspenda ... incetarea c.i.m. depinde de ce fel de pensie de grad de invaliditate beneficiaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim la pensie de invaliditate grad 3 silviu1975 silviu1975 Se da urmatoarea situatie: - concediu medical pana in 31.08.2021 - Decizie medicala pentru incapacitate de munca gradul 3 primita in data de 23.08.2021, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical si pensie de invaliditate vali67 vali67 buna ziua sunt operata din 23 04 2012 de tumora renala dreapta prin extirpare de rinichi si uretra dreapta,fiind incadrata la concediul medical la codul 14 ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala temporara. macsinciuc viorel macsinciuc viorel am fost operat in luna februarie cu diagnosticul hernie de disc cu paralizie la piciorul stang.medicul a precizat ca trebuie a ma pensiona pe caz de boala. A ... (vezi toată discuția)