Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare debit extern ..

Buna seara ,

Am efectuat un transport pentru o companie de transport din Polonia , mentionez ca societatea nu a platit inca factura , aceasta fiind scadenta acum 2 luni de zile
Am apelat la o societate de recuperari , acestia raspunzandu-mi ca nu au reusit sa ia contact direct cu clientul

Mentionez ca intentionez sa-l dau in judecata pentru obtinerea debitului cat si a penalizarilor.
Care sunt procedurile de urmat pentru a-mi putea recupera creanta in afara de aceasta ? sau ce ma sfatuiti ?

Multumesc

O seara buna !

Alte discuții în legătură

Telefonie nmd nmd am o datorie la vodafon mai poate sa ma dea in judecata de mai am o luna si fac 3 ani (vezi toată discuția)
Cheltuieli necesare desfasurarii executarii ODA1 ODA1 Buna ziua, Avem un dosar de executare in care suntem creditori si in care i-am achitat executorului jumatate din suma ce reprezinta cheltuieli necesare ... (vezi toată discuția)
Client tepar ?! pot face si plangere administratorului pentru inselatorie ? Marius Ciu Marius Ciu Buna seara, reprezint o firma de transport. Am facut un transport pentru un client care se pare ca nu achita factura de transport. Am apelat la o firma de ... (vezi toată discuția)