avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Client tepar ?! Pot face si plangere administratorului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Client tepar ?! Pot face si plangere administratorului pentru inselatorie ?

Buna seara, reprezint o firma de transport. Am facut un transport pentru un client care se pare ca nu achita factura de transport. Am apelat la o firma de recuperari creante care a intreprins toate demersurile pe cale amiabila. De-a lungul timpului, firma de recuperari a primit mai multe promisiuni telefonice de plata, dar pana in prezent nu a facut dovada platii.
Acestia mi-au comunicat ca urmatorul pas in demersurile de recuperare este actionarea in instanta a debitorului. Pe langa acest demers, pot face si o plangere pentru inselatorie ? Am toate discutiile pe whatsapp in care acesta imi confirma ca imi plateste dar nu o face.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2020
Marius Ciu, utilizator
La prima vedere pare un litigiu civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise si neachitate 09kis 09kis Buna dimineata, am o problema si nu stiu cum sa ii dau de cap.... In august am emis catre o firma o factura in valoare de 2500 ron pentru prestari servicii. ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante best4ady best4ady am primit o hartie de la o firma de recuperare creante in legatura cu neplata unei facturi mai vechi la Orange. Ce se intampla daca nu o platesc? au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Prescriere factura neplatita adina1972 adina1972 Am avut o factura la cosmote pe care nu am platit-o ... au trecut 4 ani de atunci ... acum o firma de recuperari debite ma tot ameninta cu procese daca nu ... (vezi toată discuția)