avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Rovinieneta
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Rovinieneta

Am uitat ca mi-a expirat rovinieneta și am circulat mai multe drumuri prin tara. Deja am primit o amenda de acum 3 luni când nu era achitata vinieta. Întrebarea mea este, amenzile se aplica de fiecare data când am fost prins? Sau dacă în luna noiembrie am fost prins, toată luna noiembrie pot sa circul ca tot o singură amenda primesc? Sau mai multe amenzi ?
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2020
VasileSTB, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:06, 6 Februarie 2020
Buna ziua,
La fiecare depistare.
Va sfatuiesc ca daca amenda nu este semnata OLOGRAF sa o contestati.
[ link extern ]
Totodata daca acea amenda este comunicata dupa mai mult de 2 luni asa cum a stabilit ICCJ prin Decizia nr. 43/2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda rovigneta Catalin00 Catalin00 Am tot cautat dar nu a raspuns nimeni categoric , cu date concrede referitoare la contestarea da / nu a unei amenzi primite pentru rovigneta Aceasta mi-a ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta andyyy_77 andyyy_77 Buna seara. Astazi am trecut cu masina (autoutilitara pana in 3.5 tone) pe langa o camera mobila rovigneta, masina neavand rovinieta platita deoarece nu se ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovinieta dupa ce am vandut masina Aaprilie Aaprilie Azi, 26.04.2012 am fost instiintat ca am fost amendat pentru ca in 23.11.2011 am circulat fara rovinieta!!! X-( In instiintare este precizata valoarea amenzii ... (vezi toată discuția)