avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie tata

Buna,

As dori sa stiu daca tatal poate beneficia in vreun fel sau exista o portita in lege care sa aloce pentru el stimulentul de insertie pana la 3 ani ai copilului. Mama a stat in ccc, iar copilul implineste 2 ani in aprilie. Tatal e deja in campul muncii, iar mama e nevoita sa ramana cu copilul pana ii permite legea, nebeneficiind astfel de stimulent. (1 an si 11 luni - tatal nu poate lua luna tatalui)

Multumesc

Alte discuții în legătură

Supliment de insertie crestere copil arni83 arni83 Buna ziua, in luna iulie 2016 copilul meu implineste 2 ani, mama ar trebui din luna iunie 2016 sa se intoarca la servici. Noi dorim ca mama sa inceapa ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului - lege noua pentru tata ionutr81 ionutr81 buna ziua, recent a aparut o lege inc e priveste cresterea copilului ce mentioneaza ca ambii parinti trebuie sa participe activ si cat de cat proportional la ... (vezi toată discuția)
Ultima luna de crestere copil smeagull smeagull Buna ziua, Copilu este nascul la 20.03.2015. Mama a optat pentru concediu de un an. Tatal, desi are stagiu de cotizare, nu isi va lua luna acea alocata ... (vezi toată discuția)