Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

- In acest caz stimulentul de insertie se va acorda incepand cu ziua urmatoare aceleia in care copilul implineste 1 an si pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.
~ final discuție ~
 mariacorin	                   

Buna ziua,
Daca tatal nu are 12 luni anterior nasterii copilului stagiu de cotizare , cand este obligata mama sa revina la munca? La 11 luni sau cel tarziu cu ... (vezi toată discuția)
	                    mariacorin	                   

Buna ziua,
Daca tatal nu are 12 luni anterior nasterii copilului stagiu de cotizare , cand este obligata mama sa revina la munca? La 11 luni sau cel tarziu cu ... (vezi toată discuția)

arni83	                   

Buna ziua, in luna iulie 2016 copilul meu implineste 2 ani, mama ar trebui din luna iunie 2016 sa se intoarca la servici. Noi dorim ca mama sa inceapa ... (vezi toată discuția)
	                    arni83	                   

Buna ziua, in luna iulie 2016 copilul meu implineste 2 ani, mama ar trebui din luna iunie 2016 sa se intoarca la servici. Noi dorim ca mama sa inceapa ... (vezi toată discuția)

sofoana	                   

buna ziua!sunt in concediu de crestere copil, si sotul meu intentioneaza sa-si ia si el o luna de concediu,avand in vedere noile prevederi legale.eu am optat ... (vezi toată discuția)
	                    sofoana	                   

buna ziua!sunt in concediu de crestere copil, si sotul meu intentioneaza sa-si ia si el o luna de concediu,avand in vedere noile prevederi legale.eu am optat ... (vezi toată discuția)