avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACHIZIȚIE MASINA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACHIZIȚIE MASINA

Am cumparat o mașină proaspat adusa din Germania. Dupa ce am încheiat contractul de V-C, am mai circulat cu ea vreo săptămână si am observat ca consuma antigel. Am dus-o la mecanici, rezultatul era , garnitura de chiuloasa. A trbuit sa desfac motorul, mecanicul zice ca s-a umblat la motor. Voi avea de plati cca 1000 eur. Am vteo sansa sa cer vanzatorului macar jumatate din suma?

Alte discuții în legătură

Ce pot face dacă am dus mașina într-un service neautorizat, ... Croitoru Gabriel Marius Croitoru Gabriel Marius Ce pot face dacă am dus mașina într-un servis neautorizat, precizez că nu am știut că nu este autorizat, mi-a băgat ulei în apă, mecanicul mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un touran și am avut o problema la răcitorul ... Marian Prihoancă Marian Prihoancă Bună ziua. Am un Touran și am avut o problema la răcitorul de ulei: mergând din Bacău spre Timișoara, pe autostrada mi s-a aprins un martor care mă ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune auto Saimir Saimir Buna ziua, Am cumparat in urma cu o saptamana [editat]un autoturism, la care mi s-a spus din partea vanzatorului ca masina nu are probleme tehnice, sau ... (vezi toată discuția)