Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solicitare revisal

Am solicitat revisalul la unitate - din momentul în care am revenit din concediu pentru creșterea copilului și pana la sfârșitul anului trecut iar răspunsul a fost că nu se eliberează decât o singura data. Menționez că am revenit la munca în decembrie 2018 iar în iulie când am avut nevoie de un bilet de trimitere de la MF figuram neasigurata la CAS. Ce am de făcut dacă unitatea nu mi eliberează revisalul?

Alte discuții în legătură

Incetare concediu crestere copil sgioana sgioana Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt angajata la o institutie de stat, si am fost in concediu de crestere copil pana la data de 30.06.2015. Am ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta in cazul cim suspendat ianasi claudia ianasi claudia Bună seara, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: la instituția la care lucrez s-au acordat vouchere de vacanta. O salariată aflată în ... (vezi toată discuția)
Obligația angajatorului de a oferi același post anushkutza anushkutza Ma aflu in următoarea situație.. am anunțat angajatorul ca urmează sa ma întorc din Concediu creștere copil in luna Octombrie la sfârșit.. ... (vezi toată discuția)