avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua eliberare aviz libera practica sau reatestare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua eliberare aviz libera practica sau reatestare

Buna ziua va rog daca se poate sa ma ajutati cu o informatie.Am terminat scoala postliceala sanitara in anul 2015 iar in tot acest timp nu am profesat,nu am certificat de membru am doar diploma de absolvire.La terminarea studiilor mi sa spus ca am timp 5 ani sa ma angajez altfel trebuie sa sustin examenul de reatestare.
Intrebarea mea:
-exista posibilitatea eliberarii actelor necesare sau este necesara reatestarea.
-daca este necesara reatestarea cele 3 luni de practica se pot face intr.o institutie aleasa de mine(in ultima perioada am facut voluntariat) sau nu sunt necesare cele 3 luni dat fiind faptul ca nu au trecut cei 5 ani si trebuie sa sustin doar examenul scris.Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Recunoastere diploma asistent medical generalist tudor1973 tudor1973 Buna ziua! In anul 1997 am absolvit Scoala Sanitara Postliceala CAROL DAVILA Suceava iar la absolvire am primit diploma pe care scrie : CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ... (vezi toată discuția)
Care este incadrarea corecta? si cum o obtin? Aniladamacular Aniladamacular Care este incadrarea corecta? Si cum o obtin? Sa vedem daca spun corect... Asadar-de profesie asistent medical generalist. Din 1995. In anul 1999 examen ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala versus sora medicala- grad principal roxana_ramses roxana_ramses Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, cui sa ma adresez!? Am absolvit Liceul Sanitar in 1983 si am lucrat pana in 1989( aprox. 5 ani si jumatate) ca ... (vezi toată discuția)