Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Masina vanduta camparatorul disparut

Buna ziua

In urma cu 2 ani am vandut o masina pentru care am facut contract de vanzare. Am dat actele si ne -am inteles sa ne intalnim sa terminam cu actele. Nu l-am mai vazut niciodata desi am mai vorbit la telefon dar acum numarul este nealocat si nu mai dau de el de mut timp. Cred ca a vandut masina mai departe unei alte persoane. Nici de scos de la impozit nu am reusit sa o scot pentru ca la primarie s-au schimbat formularele pentru vanzarea cumpararea masinilor si nu imi primeste contractul.
Ce pot face in aceasta situatie? Cum pot radia masina de pe numele meu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionela192 , utilizator 23:02, 17 Februarie 2020
Declarație pe propria răspundere la notar cum ca nu mai dețineți mașina respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina maria_corina29 maria_corina29 buna ziua, am avut o masina dacia berlina veche pe care am vandut-o de ceva timp si am dat si cartea masinii respectivului. acesta nu a mai venit sa facem ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina sicutza68 sicutza68 în anul 2005 am vandut masina personala ,am încheiat contractul de vânzare cumparare dar noul proprietar nu a mai înscris-o pe el,am reușit să intru ... (vezi toată discuția)
Buna! cum pot radia masina fara actele masinii ?mie mi-ar trebui ... underdark44 underdark44 Buna! Cum pot radia masina fara actele masinii ?Mie mi-ar trebui numerele vechi de pe ea sa pun pe noua masina. Eu am vandut cuiva masina doar cu contract ... (vezi toată discuția)