avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Prima angajare firma nou infiintata constructii 2020 - ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Prima angajare firma nou infiintata constructii 2020 - Facilitati fiscale?

Buna ziua! Detin o firma nou infiintata pe Cod CAEN 4120 Lucrari de constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale - As vrea sa fac primele angajari deoarece am prins o lucrare insa nu stiu daca angajatii vor beneficia de facilitatile fiscale avand in vedere faptul ca firma nu a inregistrat inca venituri si nu se poate determina daca acel 80% din CA provine din constructii si ar trebui sa se aplice principiul societatilor noi infiintate, despre care nu gasesc mare lucru.
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Sandel112 , utilizator 16:08, 20 Februarie 2020
Mentionez ca intentionez sa iau un avans consistent de la aceasta lucrare. Avansul face parte din CA? Este un pic ambiguu in legislatie..

Sandel112 a scris:

Buna ziua! Detin o firma nou infiintata pe Cod CAEN 4120 Lucrari de constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale - As vrea sa fac primele angajari deoarece am prins o lucrare insa nu stiu daca angajatii vor beneficia de facilitatile fiscale avand in vedere faptul ca firma nu a inregistrat inca venituri si nu se poate determina daca acel 80% din CA provine din constructii si ar trebui sa se aplice principiul societatilor noi infiintate, despre care nu gasesc mare lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen servicii in constructii niivan niivan Buna ziua, Am o nelumarire legata de alegerea codului CAEN pentru lucrari de renovare spatii comerciale si locuinte (apt, vile, case, etc..). Lucrarile ... (vezi toată discuția)
Cod caen comerț cu produse pentru acoperișuri și garduri Tehbubu Tehbubu Bună ziua, doresc sa deschid un srl, domeniul principal de activitate va fi comerț cu produse pentru acoperișuri și garduri. Va rog sa ma ajutați cu un ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari danuta34 danuta34 La o firma nou infiintata care are profil de activitate 4120-lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale-si care doreste sa faca o ... (vezi toată discuția)