avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adresa pârâților
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adresa pârâților

Vreau sa dau in judecata moștenirea iar o parte din moștenitori sunt plecați în afara.Ce adrese pun in cererea de chemare în judecată căci nu au locuințe în România și vin la părinți în concediu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Astfel de acțiuni.nu se fac după ureche mergeți la un avocat pt ca va treziți ca achitați taxă de timbru și o sa se anuleze/suspende/ respingă acțiunea fie in procedura regularizarii fie in timpul procesului.Puteti sa indicati adresele din România dar cel mai sigur e sa introduceți acțiunea,scoateți certificat de grefa și apoi mergeți la evidența informatizată a populației pt a solicita ultimul domiciliul din România.Dupa cum vedeti nu e simplu și mai sunt încă n variante,probleme care pot sa apara si pe care nu aveti cum sa le cunoașteți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum divortez in lipsa sotiei? ContSters173779 ContSters173779 Buna seara,va rog sa-mi spuneti cum as putea divorta,sotia ma parasit de o luna ,nu stiu unde este si nu avem copii cum sa procedez,pe ce motiv ,mai e nevoie ... (vezi toată discuția)
Citare parat la adresa unde nu locuieste. consecinte molnarcsilla molnarcsilla Cum pot chema pe cineva in judecata,daca nu ii cunosc adresa?Mai precis,nu locuieste la adresa din buletin.Unde va fi trimisa citatia de chemare in instanta? (vezi toată discuția)
Proces succesiune in instanta . cum procedez ? Marius.Varna Marius.Varna Buna ziua . mama cu tata au proprietate un apartament cu 4 camere . Mama a murit in 2014 si nu sa facut succesiunea . Mostenitori sunt 3 copii si tata . Noi ( ... (vezi toată discuția)