avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie cu salariul.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie cu salariul.

Bună ziua,
Din punct de vedere legal, este corect sa încasez pensie pentru limita de virsta, conform deciziei de pensionare și salariul de la actualul angajator (privat) fără a întrerupe activitatea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 2 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corect numai daca exista o cerere formulata de catre salariat cu 30 de zile inainte de data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare plus aprobarea angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariu (companie privata) b26ddg b26ddg Buna ziua, am 59 ani si 4 luni si incepand cu 27 mai 2020 indeplinesc conditiile de iesire la pensie la limita varsta, luand in considerare cei 8 ani de lucru ... (vezi toată discuția)
Pensionar și salariat după depunerea dosarului de pensionare ... ili90 ili90 Pensionar și salariat După depunerea dosarului de pensionare pentru limita de vârstă, in ce condiții mai pot rămâne în activitate, in cumul pensia și ... (vezi toată discuția)
Contrcat de munca - pensie limita de varsta lorinaflorina lorinaflorina Buna ziua, apelez la dumneavoastră, sa îndrumați cum e corect sa procedez, in situatia mea. Am primit decizia de pensie limita de varsta pe 16.01, emisă ... (vezi toată discuția)