avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Colecțiile private accesibile publicului
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Colecțiile private accesibile publicului

Buna ziua , exista vre o reglementare pentru infiintarea "Colecțiilor private accesibile publicului " am gasit doar Lege 311/2003, In aceasta lege am gasit reglementari pentru colectiile publice . Puteti sa-mi oferiti si alte reglementari ?

Alte discuții în legătură

Conditii legale pentru deschiderea unei expozitii permanente LiviuP LiviuP Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema mai speciala. Problema este urmatoarea : unchiul meu va iesi la pensie anul viitor si doreste sa isi ... (vezi toată discuția)
Cabinetul individual de avocat- persoană juridică de drept privat sau public? Avocat Tabrea Alexandru Avocat Tabrea Alexandru Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la o întrebare ce-mi scapă cognoscibilității: cabinetul de avocat este persoană juridică de drept ... (vezi toată discuția)
Muzeu de obiecte din vremea comunismului Cornely Cornely Buna ziua. detin multe de obiecte din vremea comunismului, atat din mediul urban, cat si din mediul rural si as vrea sa deschid un muzeu ca PFA. Ce pregatire ... (vezi toată discuția)