avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Muzeu de obiecte din vremea comunismului
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Muzeu de obiecte din vremea comunismului

Buna ziua.
detin multe de obiecte din vremea comunismului, atat din mediul urban, cat si din mediul rural si as vrea sa deschid un muzeu ca PFA. Ce pregatire trebuie sa am (CAEN)? Trebuie avize speciale? Precizez ca as opta pentru obtinerea de fonduri europene in contextul in care doresc ca sa amenajez acest muzeu intr-un fost grajd din gospodaria noastra de la tară si doresc ca el sa se autofinateze prin vanzari de bilete sau inchirierea spatiului pentru diferite evenimente cultural/educative. Multumesc pentru eventualele raspunsuri, sugestii etc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:11, 5 Iulie 2025
Vedeti Legea nr. 311 din 3 iulie 2003 muzeelor și a colecțiilor publice
[ link extern ]

Alte acte normative
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru laborator cofetarie danaciobanu danaciobanu Buna ziua, am 33 de ani si vreau s aobtin fonduri europene pentru a-mi deschide un laborator de cofetarie. Ce pasi trebuie sa urmez? (vezi toată discuția)
As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri: inchiriez2012 inchiriez2012 As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. ... (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)