avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CNP gresit
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CNP gresit

Buna ziua , am si eu o problema daca ma pote ajuta cineva. Am descoperit ca cnp-ul meu este gresit trecut in certificatul de nastere, ziua nasterii este trecut gresit priblema este ca locul nasterii este intr-un judet iar domiciliul in alt judet. Tocmai din aceasta cauza ma trimit la plimbare nimeni nu stiu carui judet ii revine atributia sa rezolve problema.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:11, 1 Mai 2020
Mergeți la emitentul certificatului de naștere, care v-a trecut greșit CNP-ul - Serviciul Stare civilă din cadrul Primăriei!
Dupa ridicarea starii de urgenta mergeti la evidenta persoanelor de la locul dvs. de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere vechi fara cnp mihai_ursu mihai_ursu Buna ziua, mama mea are un certificat de nastere emis in 1953, nu are trecut CNP-ul pe certificat, acum i-a expirat buletinul de identitate si trebuie schimbat ... (vezi toată discuția)
Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Gresita ziua nasterii ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati,cu niste sfaturi pentru a rezolva urmatoarea situatie: In urma schimbarii certificatului de nastere(avea unele ... (vezi toată discuția)