avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Parcare neregulamentara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Parcare neregulamentara

Buna seara. Am venit intr-o seara de la munca pe la ora 23 si logic ca nu am gasit nici un loc liber de parcare unde sa imi las masina. Am vazut ca undeva pe un spatiu liber cu pamant mai era parcata o masina am decis sa parchez si eu acolo. A doua zi am gasit pe parbriz o invitatie de la politia locala sa ma prezint in 5 zile lucratoare pentru a dovedi ca eu sunt conducatorul auto al acelei masini cu buletinul si permisul. Sa intamplat in Sibiu, eu avand numere de Valcea. In invitatie nu era vorba despre vreo amenda. Ce ar trebui sa fac???
Cel mai recent răspuns: Ionut245 , utilizator 14:25, 15 Martie 2020
Sa va prezentati la sediul politiei locale unde veti vedea despre ce este vorba. Cel mai probabil se va intocmi PV de contraventie si posibil sa primiti avertisment sau amenda contraventionala pentru parcare neregulamentara. Va trebui sa semnati PV de luare la cunostinta si eventual sa faceti observatii.
Daca nu va veti prezenta, veti primi PV prin posta dupa identificarea proprietarului conform evidentelor de la politie. Veti figura cu amenda la Taxe si impozite locale pana achitati amenda contraventionala primita.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie politia locala UnUtilizat0r UnUtilizat0r Buna ziua/seara. Am primit o invitatie la Politia locala in parbrizul masinii pentru parcare neregulamentara. Tin sa precizez ca invitatia este pentru data de ... (vezi toată discuția)
Invitatie auto - e valida? Bogdan1995 Bogdan1995 Am primit o invitatie auto pentru ca am parcat aparent ilegal (cu toate ca nu era niciun indicator care restrictiona stationarea in zona respectiva). Pe ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala ChivuB ChivuB Buna ziua, acum o saptamana am gasit in geam o invitatie la sediul politiei locale din sectorul 3 pentru ca am parcat pe un loc inchiriat. Prietena mea, fiind ... (vezi toată discuția)