avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... programul de reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

programul de reabilitare termica

Buna ziua,
daca nu suntem constituiti in asociatie de proprietari, suntem asociatie de locatari, avem dreptul sa intram in programul de reabilitare termica al primariei? Daca da ce acte sunt necesare
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florenta30 , utilizator 08:57, 31 Martie 2020
In primul rand pentru a intra in programul de reabilitare documentele aferente trebuiesc intocmite in temeiul disp L nr 196/2018 care obliga transformarea asociatiilor de locatari in asociatii de proprietari
Documentele necesare intocmirii dosarului le puteti solicita la serviciul specializat din primaria teritoriala
va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica Aurorae Aurorae Buna ziua. Blocul in care locuiesc are 3 administrații si a fost aprobat pentru reabilitare termica. Ei vor neaparat sa imi darame balconul ca sa puna niste ... (vezi toată discuția)
Am un apartament intr-un bloc cu 8 apartamente. vecinii nu vor ... mcapata mcapata Am un apartament intr-un bloc cu 8 apartamente. Vecinii nu vor sa ne constituim în asociatie de proprietari si isi fac legile lor. La apartamentul meu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este modalitatea de a infiinta o asociatie de ... FeliciaD FeliciaD Buna ziua, Care este modalitatea de a infiinta o asociatie de locatari pentru o cladire cu 6 apartamente. Exista un program derulat de primarie prin care se ... (vezi toată discuția)