avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Buna ziua.In conditiile in cate sunt angajat cu contract de munca si sunt si Pfa cu activitate intrerupta prin ordonanta militara,ce acte trebuie sa depun pentru somaj tehnic?pot depune si pentru pfa?multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteti depune si pentru PFA in conditiile in care cifra de afaceri cu scazut cu minim 25% fata de lunile anterioare (ian-febr). Solicitarea de somaj tehnic se face in baza declaratiei pe proprie raspundere, banii urmand a fi platiti in termen de 15 zile.

O zi buna,
Av. Jasmine Oancea
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic Silvia Dumitru Silvia Dumitru Administratorul unei societati comerciale (SRL) este unicul salariat al acestei societati. Activitatea este transport-persoane (uber-taxi). Poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca srl-ul meu, la care sunt angajat unic, nu mai are activitate? Milenic Milenic Sunt unicul angajat al srl-ului meu. De la 1 aprilie mi s-a suspendat activitatea la care lucram, prelucrare date pentru o firma americana online. Nu pot gasi ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca George 88 George 88 Buna ziua, lucrez la un SRL, administratorul firmei mi a suspendat contractul de munca din 24.03 pana in 24.04, pe motiv ca nu are bani sa plateasca ... (vezi toată discuția)