avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent medical generalist debutant.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent medical generalist debutant.

Buna ziua.Am sustinut un concurs pt ocuparea unui post de asistent medical generalist debutant .in cadrul concursului a fost proba scrisa,practica si interviu.La angajare,in cim,s-a pus perioada de proba,am fost anuntata ca cim a incetat in perioada de proba,fara a mi se emite decizia.in regulamentul intern se precizeaza ca angajatii debutanti vor fi evaluati la sfârșitul perioadei de stagiu a debutantului.este legal sa fiu demisa?voi contesta in instanta,cand primesc decizia ,probabil prin posta.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 6 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art. 31 alin. (3) din Codul muncii, pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba banu20 banu20 in perioada de proba poti sa-ti dai demisia fara preaviz? (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba shoni17 shoni17 Am un contract de munca cu timp partial, 1h/zi. In contract este stipulat ca perioada de proba este de 120 zile. Va rog sa-mi spuneti daca imi pot da demisia ... (vezi toată discuția)
Demisia in perioada de proba leito21 leito21 Tocmai m-am angajat la un loc de munca unde este un contract pe o perioada nedeterminata dar cu o anumita perioada de proba. Intrebarea mea este pot sa imi ... (vezi toată discuția)