avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare rca nu plateste
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare rca nu plateste

Buna ziua,agentia city insurance nu plateste pe data de 13 03 2020 am fost la constatare unde am acceptat sa imi repar masina in regie proprie,constatatorul m-ia acordat suma de 2550 lei ca in termen de 10 zile sa fie platit.calendaristic trebuia platit pe 27 03 2020.am tot sunat si imi raapund operatorii care imi rot spun ca dosarul e pus la plata.ce as putea face?
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2020
robert87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Cioroiu , utilizator 22:53, 11 Aprilie 2020
Mai așteptați.
Între timp va puteti gândi si la judecata daca vor fi probleme.
Asigurati-va ca ati acceptat in scris cuantumul despagubirii (ofertat tot in scris de catre asigurator).Termenul era 24.03 ,daca pe 13.03. ati acceptat "regia proprie". Puteti formula petitie catre ASF Romania , sesizand incalcarea prevederilor art.21 alin.4 din L 132/2017.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
Diana Cioroiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna auto dan.c.n. dan.c.n. Un individ m-a lovit si are rca la insurance. Insurance colaboreaza in timisoara cu trei firme de service. Eu pot sa repar ,masina mea, la alt service pe ... (vezi toată discuția)
Oferta de daune trimisa de asigurator, acceptata de partea vatamata, prejudiciu nerecuperat crn crn Buna ziua, Sunt imputernicitul vatamatului(societate comerciala) intr-un accident rutier.Am facut constatarea online, s-a facut un dosar de daune, am ... (vezi toată discuția)
Despăgubire rca criss75ro criss75ro Bună seara! Pe data de 6 martie a.c. în timp ce ma deplasam spre servici cu mașina personală , într-o intersecție am fost lovit de o mașină de la ... (vezi toată discuția)