avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara peste 18 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara peste 18 ani

Buna!
Referitor la titlu, implinesc 18 ani, parintii mei sunt divortati si unul dintre ei e plecat in strainatate in Uniunea Europeana si din moment ce vreau sa imi continui studiile am dreptul la continuarea platii acesteia pana la maxim 26 de ani pe durata lor.Intrebarile mele sunt, daca parintele respectiv nu este de acord si spune sa il dau in in judecata poate sa fie gasit din moment ce lucreaza cu contract in strainatate si daca este plecat in strainatate trebuie sa plateasca tot 1/4 din salar pentru un copil?Multumesc mult, sper sa-mi raspunda cineva.Sper sa nu fi gresit categoria
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 21:16, 8 Aprilie 2020
Pentru pensie trebuie sa deschideti dvs. procesul.
Ar fi bine sa va grăbiți deoarece banii se dau de la data deschiderii procesului.
Va poate face si un avocat redactarea acțiunii si apoi sa mergeți singur la proces daca nu aveti bani de avocat.
De exemplu din moment ce esti acceptat la facultate si iti confirmi locul poti sa deschizi procesul?Sau trebuie sa astepti pana incepe anul "scolar"?Adica Octombrie pentru ca prin Octombrie incepe in mod normal sau Septembrie.
din momentul admiterii dvs puteti obtine adeverinta de student, atunci puteti incepe procesul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Liliana9 Liliana9 Buna seara ! Am câteva întrebări legate de pensia alimentara. In 2010 părinții mei au divorțat iar in sarcina tatălui meu a fost stabilită o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere student- finalizare studii ContSters359971 ContSters359971 Buna ziua. As avea o intrebare legata de pensia alimentara: daca termin anul acesta facultatea pana cand mai exact trebuie sa primesc pensie? pana in ziua cand ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ana123 ana123 Nu sunt multumita de hotararea judecatoreasca de pensie alimentara, mai bine zis de procent. Am cerut 25% din salariu si mi-a dat 20%. Vreau sa fac apel. Ma ... (vezi toată discuția)