Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Declaratie

Buna ziua! Zilele urmatoare trebuie sa merg la o distanta de 80 km de casa pt a-mi boteza finutul, insa nu stiu unde s-ar incadra lucrul asta pe noua declaratie. Sincer, mi-e teama de o eventuala amenda pentru ca iti cauta orice motiv pt a te amenda, din pacate. Ma puteti ajuta, va rog! Multumesc!
O astfel de posibilitate nu este prevazuta in declaratie - nu reprezinta o urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog lamuriri referitoare la ordonanta de urg. nr 60/2016 RuxandraSidoric RuxandraSidoric Buna ziua, Am nelamuriri in legatura cu Ordonanţa de urgenţă nr. 60/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 76/2002 privind sistemul ... (vezi toată discuția)
Necasatorita,poate sa imi ia copilul anaroxana anaroxana buna tuturor! as dorii mult sa imi spune-ti,daca puteti ,sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac.sunt romanca si locuiesc in grecia de 7 ani.locuiesc cu un grec ... (vezi toată discuția)
Plata diurna si decont transport daniel-d daniel-d buna ziua lucrez la o companie multinationala iar distanta dintre localitatea de domiciliu si localitatea unde am fost detasat este de 51 km,programul de ... (vezi toată discuția)