avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu fara plata

Firma la care lucrez m-a pus sa-mi iau cfp incepand cu data de 15.04 pana pe 01.06. Eu am acceptat si am trimis cererea pe mail. Intre timp, am realizat ca nu am cum sa ma intretin pana in iunie fara niciun venit.
Pot ca pe data de 14.04 sa solicit anularea cererii? Este obligat angajatorul sa o anuleze sau ramane la latitudinea lui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 9 Aprilie 2020
Puteti solicita, dar va trebuie acordul angajatorului pentru a se decide intreruperea CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere in concediu fara plata (cfp), fara niciun document sau venit rise rise Buna ziua, Lucrez la un call center din decembrie 2010, pe un proiect pe limba franceza, cu contract pe perioada nedeterminata. La inceput, toate bune si ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata crestere copil alizee2009 alizee2009 Buna ziua! As dori sa stiu daca in conditiile in care am avea un Contract de Munca la nivel national pentru anii 2011- 2014,semnat si publicat in M.O. ... (vezi toată discuția)
Re: legea mamelor : indemnizatia de maternitate 85% din salariu sau minim 6 mil ana_f ana_f Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu lamuriri despre sansele mele de a obtine indemnizatia, caci urmeaza sa nasc in octombrie. Pana pe 29 ian 2009 nu se pune ... (vezi toată discuția)