avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Poprire pensie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Poprire pensie

Buna ziua, am o poprire pe pensie de 1 an de la credius ifn, defapt sunt 3 executari de la ei. Stiti cumva daca este valabila suspendarea pe stare de urgenta la executare? Astazi am luat pensia si nu mi sa suspendat, dar am inteles ca se vor restitui in mai banii retinuti? Este adevarat? Ca am citit pe internet si sunt cam confuz daca se aplica la orice datorie suspendarea executarii silite. Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Edds , utilizator 17:05, 11 Aprilie 2020
Stie cineva va rog??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie Edds Edds Buna ziua, am auzit astazi labsedinta de guvern ca se suspenda si executarea silita la pensii, imi puteti explica daca stie cineva mai detaliat? Am o poprire ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva!? ma puteți ajuta cu un răspuns va ... Gabriela mka Gabriela mka Executare silita abuziva. Ma puteți ajuta cu un răspuns va rog? Problema este următoarea în decursul zile de azi prietenul meu a primit poprire pe cardul ... (vezi toată discuția)
Poprire ifn Mihai3334 Mihai3334 Buna ziua, anul trecut am luat 3 credite de la acelasi IFN mai precis credius. Nu am mai putut sa platesc si am vazut pe portalul justitiei ca mi sau facut 3 ... (vezi toată discuția)