avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Dascalu Veronica, ma numesc si am urm. nelamurire: la data de 08.04.2018, s-a nascut minora Anisia Ioana, ocazie cu care am beneficiat de indemnizatie pt cresterea copilului. In data de 19.03.2020 am primit prin posta o decizie a A.J.P.I.S. PRAHOVA, prin care mi se suspenda plata indemnizatiei de crestere a copilului, invocandu-se art. 11 din OUG 111/2010, intucat tatal minorei mentionate, nu a solicitat acea luna de concediu pentru cresterea copilului la care avea dreptul. Intrebare: ce sanse am in situatia efectuarii unei contestatii? Ma puteti ajuta cu un model de contestatie? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 13 Aprilie 2020
Tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile de acordare a ccc pentru tatal copilului Mitu_Constantin Mitu_Constantin Daca mama copilului nascut in 2012 nu este cetatean roman , nu realizeaza venituri supuse impozitarii in Romania , iar tatal este cetatean roman realizand ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si din nou insarcinata! violetavio violetavio Buna seara!Violeta ma numesc si am un baietel de 1 an si 7 luni si am aflat ca sunt iar insarcinata!ideea este ca eu sunt in concediu de crestere copil,insa pe ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care reglementeaza concediul pentru ingrijirea copilului. De asemenea as vrea sa stiu daca beneficiaza mama ... (vezi toată discuția)