avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Donatii pt afaceri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Donatii pt afaceri

Intentionez sa fac o pagina web in care sa prezint un plan de afacere si prin care cine doreste sa poata sa faca o donatie pt lansarea afaceri.
Afacerea ar porni de la zero.
Care ar fi baza legala pt a face acest lucru.
In strainatate exista astfel de platforme.
Cel mai recent răspuns: lorella , utilizator 18:44, 15 Aprilie 2020
Se pare că există și în România site- uri de crowfunding și deci se pare că sunt legale- e o prestare de servicii, prin care pui la dispoziție o platformă pe care să se întâlnească antreprenorii și potențialii investitori. Nu știu însă cât de viabilă este afacerea în România, că unele se pare că sunt deja închise.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile NELA FURTUNA NELA FURTUNA Buna ziua. Intrebarea mea este daca mai nou se dau fonduri nerambursabile numai pe baza de proiect viabil, fara conditia de a veni in intampinare cu o parte ... (vezi toată discuția)
Fonduri pt tineri intreprinzatori cz_beatrix cz_beatrix buna, as dori sa deschid o afacere si sa profit de fondurile pt tineri intreprinzatori oferite de stat; cum se procedeaza? care sunt demersurile si in ce ... (vezi toată discuția)
Protejarea unei idei de afacere Axinte Ion Axinte Ion Am o idee de afacere si urmeaza sa ma intalnesc cu niste potentiali investitori. Cum as putea sa o protejez, ca sa nu ajung in situatia in care potentialii ... (vezi toată discuția)