avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj

Buna ziua, in conditiile actualei pandemii mi-am pierdut locul de munca, fiind necesar sa imi depun dosarul de somaj. Dupa ce depun dosarul cu tot soiul de adeverinte de la fostul angajator constat cu stupoare ca mi-a fost luat in considerare doar salariul de baza, cei de la AJOFM motivand ca bonusurile , primele, si stimulentele care au fost la randul lor supuse impozitarii conform legii, nu intra in baza de calcul desi adeverintele zic cu totul altceva. Ce pot face pt a obtine o recalculare a indemnizatiei de somaj?
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2020
g30rg3, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul eronat ajutor somaj mariana1955 mariana1955 Am incetat contractul in anul 2010 la cererea mea cu art. 55 lit b la un angajator dupa care am gasit un alt loc de munca la o firma si m-am angajat cu CIM ... (vezi toată discuția)
Recalcularea somajului Marian P Marian P Am vechime pe catea de munca de 7 ani, dar cei de la AJOFM vor sa le aduc cate o adeverinta de la fiecare angajator in care sa specifice ca au virat ... (vezi toată discuția)
Calculare indemnizație concediu maternitate rsimone rsimone Am înțeles că indemnizația pentru concediul de maternitate (nu CCC) reprezintă 85% din salariul brut - se adaugă și bonurile de masă în acest salariu ... (vezi toată discuția)